Ik begeleid klanten van alle niveaus, van “groene combinaties” tot aan Grand prix, als je maar 100% inzet toont.
Naast het trainen van vaste klanten behoort wedstrijdbegeleiding, uw paard uitbrengen op wedstrijd, ibop, verkoop of opleiden ook tot de mogelijkheden.

-wedstrijdbegeleiding houd in;
• helpen tijdens het losrijden
•proeven worden gefilmd, tijdens het rijden van de proef spreek ik in wat goed gaat en waar nog aan gewerkt kan worden.
• vervolgens kunnen we dat na de wedstrijd bespreken.
• terug te zien via link die je doorkrijgt.

Tarieven;
•Training paard: kosten op aanvraag
• les 45 min €45,-
60 min €60,-
+ eventuele reiskosten
• wedstrijd begeleiding totaal pakket €75

Anderen over mij:

“Ik heb met mijn paard Elique al een tijd les van Isabelle van Zaanen. Dit bevalt erg goed omdat Isabelle een hele fijne manier van lesgeven heeft. Wat ik super vind is dat Isabelle altijd kiest voor kwaliteit, zo begeleid ze ruiters en paarden met rust en aandacht. Ze is heel geduldig en we houden altijd in de gaten of het paard blij is. Toen ik voor een periode naar het buitenland ging was ik dan ook erg blij dat Elique bij Isabelle in training kon. Isabelle heeft Elique erg goed getraind. Ze zorgt ervoor dat de paarden fit en blij zijn!”

Lieke Molenaar

“Al een tijdje les ik bij Isabelle. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Isabelle heeft erg veel kennis, is gedreven en is duidelijk in haar aanwijzingen. Na de les kan ik heel makkelijk met haar adviezen weer verder met trainen. Ze heeft altijd een luisterend oor waardoor ze heel goed ziet waar een probleem zit en hoe dit opgelost kan worden. Kortom, ik ben erg blij met haar als instructrice. Ik kijk er elke keer weer naar uit om weer nieuwe vaardigheden te leren.”

Rommie van Roemburg